Welkom Over mij Wat & waar Tarieven Contact

Mijn naam is Susanne Brinkman, ik ben getrouwd met Marcel. We hebben een zwarte poes Oy, een zwart witte kater Devin, een cyperse kater Chaplin en hondje Evi, deze staan ook op de foto's!


Mijn hele leven ben ik al omringd door dieren, 30 jaar geleden ben ik met de opleiding dierenartsassistente begonnen, tegenwoordig heet dit Paraveterinair. Ik heb stage gelopen op een dierenartspraktijk en ben daar blijven werken tot juni 2019. Ik heb zodoende al 30 jaar ervaring met katten qua verzorging en omgang, elke kat is weer anders.


Ik ben dus bekend met gestreste katten, want bij een dierenartsbezoek zijn ze zelden op hun gemak. En helaas is dat ook zo wanneer ze naar een pension moeten wegens vakantie o.i.d. Katten blijven veel liever in hun eigen vertrouwde omgeving, met een betrouwbare oppas.

Maar een vertrouwde oppas vinden die ook nog eens medische kennis bezit is niet makkelijk. Zeker in de vakantieperiode kan dit lastig zijn, maar u kunt zich ook bezwaard voelen om altijd dezelfde mensen te vragen. Met een professionele kattenoppas heeft u dat probleem uiteraard niet.

 

Ook bij ziekte of ziekenhuisopname kunt u gebruik maken van mij als kattenoppas, zodat de familie dan niet ook nog eens de zorgen heeft om de verzorging van de kat(ten).


Sinds juni 2019 heb ik besloten mij volledig te focussen op mijn kattenoppasdienst.